Αγαπάμε πολύ τον ανανά στο σπίτι μας. Η συγκεκριμένη συνταγή που δοκίμασα και σας προτείνω οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε είναι του Στέλιου Παρλιάρου και τη διάβασα στο τεύχος 14 του περιοδικού Γαστρονόμος. Πρόκειται για εξαιρετική συνταγή και πρέπει να αφήσετε το μείγμα μέσα στο ψυγείο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη
Κέικ με αμύγδαλο λευκό και άρωμα μαστίχας
Ένα υπέροχο κέικ με το μοναδικό άρωμα της μαστίχας! Αν έχετε μαστιχέλαιο χρησιμοποιήστε τη δοσολογία που λέει η Εβίτα στα υλικά. Εγώ, δεν είχα και έβαλα στο μούλτι τρεις κρυστάλλους μαστίχα, που είχα, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και το αμύγδαλο και τα άλεσα. Μου φαίνεται, πως, και δύο κρυστ ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ ατομικά κάστανου
Η συνταγή είναι του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ και τη βρίσκουμε στο βιβλίο του «ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ 50» Υπέροχα σούπερ σοκολατένια κεκάκια! Τα παιδιά θα τα πάρουν στο σχολείο και θα έχουν ένα θρεπτικό κολατσιό, μιας και το κεκάκι αυτό περιέχει αρκετό κάστανο και αμύγδαλα καλά κρυμμένα πίσω από τη ...
Διαβάστε περισσότεραΣοκολατόπιτα σαν μους
Κάτι ανάμεσα σε μους και κέικ… Το άρωμα του πορτοκαλιού γεμίζει από τη σοκολάτα και γίνεται μια έκρηξη στις γεύσεις. Έχει μια ετοιμασία, δεν μπορώ να πω, αλλά πιστέψτε με θα σας μείνει αξέχαστο. Ψήστε το ακριβώς 35 λεπτά, όχι παραπάνω, φροντίστε η αμυγδαλόσκονη να είναι όσο πιο ψιλοκομ ...
Διαβάστε περισσότεραΒασιλόπιτα με πολτό αποξηραμένων φρούτων
Υπέροχη βασιλόπιτα με γεμάτη γεύση! Δεν θα σας φουσκώσει πολύ γιατί έχει πολλά φρούτα. Είναι μοναδική η γεύση της όμως και είναι ότι πρέπει για το επόμενο πρωινό! Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη βρήκα στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες. Περιμένω τις εντυπώσεις σας ...
Διαβάστε περισσότερα