Τα απόλυτα ζουμερά μπιφτέκια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Ετοιμάστε τη διπλάσια ποσότητα από αυτή που βλέπετε στα υλικά γιατί δε νομίζω να σας φτάσει… Μια απολαυστική συνταγή του σεφ Κώστα Κωβαίου από το βιβλίο του Cooking@Home Το ψωμάκι να μην το μουλιάσετε αλλά να το τρίψετε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ανθόμελο
Πικάντικη μαρμελάδα μανταρίνι με ροζ πιπέρι
Στις γιορτές μου αρέσει να συνοδεύω παρέα με το κρασί μας μια πικάντικη μαρμελάδα με διάφορα τυριά. Σκέφτηκα τα μανταρίνια που είναι στην εποχή τους και θα δείτε ότι η μαρμελάδα λίγο πικρίζει. Με γραβιέρα είναι θεϊκή, αλλά και ότι άλλο τυράκι αγαπάτε. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα… ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ σοκολατένιο με παντζάρι, κάρδαμο και σύκα αποξηραμένα
Ένα κέικ γεμάτο αρώματα, γεύση αλλά και χρώμα ! Το γλασάρουμε με λευκή σοκολάτα την οποία τη χρωμάτισα κιόλας, για λίγο έξτρα χρωματική αντίθεση. Χρησιμοποίησα για το στολισμό και ζαχαρωμένες βιολέτες που είχα από μια επίσκεψη στην Αθήνα… Το παντζάρι είναι βρασμένο στο ατμό (θα το βρεί ...
Διαβάστε περισσότερα