Υπέροχο κεκάκι! Εύκολο, νόστιμο και θρεπτικό. Έχει πλούσια γεύση αμυγδάλου και εντυπωσιακή εμφάνιση , με τόσα χρώματα που έχουν τα υλικά του. Ζάχαρη εγώ χρησιμοποίησα κοινή, αλλά την άλεσα μαζί με το αμύγδαλο στο μούλτι για να ψιλοκόψω όσο γίνεται περισσότερο το αμύγδαλο, αλλά ταυτόχρο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα
Παραδοσιακά σιφνέικα αμυγδαλωτά γάμου στο φούρνο
Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε για λίγες μέρες στο αγαπημένο μας νησί τη Σίφνο. Μείναμε σε ένα μοναδικό κατάλυμα, σε ένα αυτόνομο σπίτι σε μια υπέροχη αυλή μέσα στην εξοχή της Απολλωνίας. Μοναδικό ! Το σπίτι ανήκει στον κύριο Γεροντόπουλο. Τον γνωστό ζαχαροπλάστη της Σίφνου με το ζ ...
Διαβάστε περισσότερα