Διάβασα μια συνταγή στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Γαστρονόμος και υπογράφει η Νίκη Χρυσανθίδου. Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και μια εξαιρετική επιλογή να φάμε κάπως αλλιώς το μπρόκολο, αλλά και σαν μια εξαιρετική επιλογή για ένα ορεκτικό σε ένα γεύμα. Πρόσθεσα και την κοπανιστή που ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αυγά χτυπημένα
Τάρτα με μυρώνια και τσουκνίδες
Ετοιμαστείτε για μια γερή δόση τσουκνίδας! Η ζύμη είναι πανεύκολη, θα την κάνει το μίξερ για εσάς. Εγώ την ετοίμασα την μία ημέρα και μετά σε ένα μπολ την έβαλα στο ψυγείο και την έφτιαξα την επόμενη. Σε ότι αφορά τα «ματσάκια» τσουκνίδας και από τα μυρώνια, εγώ έβαλα 2 από τσουκνίδα κ ...
Διαβάστε περισσότεραΚεφτέδες γαύρου με κολοκυθάκια και μυρωδικά
Δεν ξέρω πως σκέφτηκα αυτή τη συνταγή… Μάλλον προέκυψε από τα υλικά που είχα διαθέσιμα ένα πρωί στην κουζίνα μου γιατί όπως σας είπα αγαπάμε το ψάρι και πάντα θα το έχω σαν επιλογή για το φαγητό μας. Ο γιος μου λατρεύει το γαύρο (όπως αρκετά παιδιά ελπίζω) αλλά εγώ δεν ήθελα να τον ετο ...
Διαβάστε περισσότερα