Το τυρόψωμο στριφτό το πρωτοείδα να το φτιάχνει η πεθερά μου. Πρόσφατα είδα μια συνταγή σε μία συλλογική έκδοση από το Olive για μια υπέροχη στριφτή τυρόπιτα και σκέφτηκα πως το στριφτό που λέει η πεθερά μου, μάλλον έτσι θα γίνει καλύτερο. Έχει μια πολύ νόστιμη ζύμη η όποια θα φουσκώσε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αυγό χτυπημένο ελαφρά
Κέικ αμυγδάλου χωρίς αλεύρι
Το συγκεκριμένο κέικ γίνεται με δύο είδη ζάχαρης και έχει καταγωγή γαλλική… Τη διάβασα σε περιοδικό και είναι από το βιβλίο «Baklava to Tarte Tatin». Το δοκίμασα και η φωτογραφία μου άρεσε στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες , όπου δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του γλυκού μου… Φανταστείτε χαρά ...
Διαβάστε περισσότερα