Το κουνουπίδι το τρώμε πάντα με τον κλασικό τρόπο και η αλήθεια είναι ότι μας έχει κουράσει. Σκέφτηκα μια ζεστή σαλάτα που αν βράσετε και λίγα αυγά, όσα έχεις θέλετε , γίνεται σίγουρα ένα πλήρες γεύμα. Νομίζω θα σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα αν αγαπάτε τις πικάντικες γεύσεις, γιατί είναι α ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Βούτυρο για το ταψί
Σάμαλι με γιαούρτι στραγγιστό και άρωμα μαστίχας
Από τα απλά κλασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ και νομίζω δεν είχα ξαναδοκιμάσει κιόλας. Η συνταγή είναι της Άννας Ναθαναηλίδου που διάβασα, στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι και ομολογώ τη δοκίμασα γιατί τα υλικά είναι τόσο απλά και είναι πανεύκολο. Μπορε ...
Διαβάστε περισσότερα