Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δοκιμάσω ξανά την κρέμα που έφτιαξα για τη συνταγή «Πουτίγκα Φαρσάλων» ( βλέπε τη συνταγή εδώ : https://www.misstasty.gr/recipe/poytigka-farsalon/ ) και αφού την ετοίμασα βρήκα ένα τρόπο να την αξιοποιήσω φτιάχνοντας ένα δροσερό γλυκό ψυγείου. Τα κόκκινα ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: κορν φλάουρ
Μπρόκολο στο φούρνο με μπεσαμέλ, καπνιστό τυρί και κοπανιστή
Διάβασα μια συνταγή στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Γαστρονόμος και υπογράφει η Νίκη Χρυσανθίδου. Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και μια εξαιρετική επιλογή να φάμε κάπως αλλιώς το μπρόκολο, αλλά και σαν μια εξαιρετική επιλογή για ένα ορεκτικό σε ένα γεύμα. Πρόσθεσα και την κοπανιστή που ...
Διαβάστε περισσότεραΠαγωτό στρατσιατέλα εύκολο
Ένα πανεύκολο παγωτό , μια αγαπημένη γεύση όλων μας. Το garni μαζί με το κορν φλάουρ μας βοηθάει να έχουμε μια πιο μαλακιά υφή απ’ ότι έχουν τα σπιτικά παγωτά. Δεν αφήνουν, αυτά τα δύο υλικά, να κρυσταλλώσει εύκολα το παγωτό μας. Φυσικά βοηθά και η κουβερτούρα. Όλα τα υλικά φ ...
Διαβάστε περισσότεραΠαγωτό με μασκαρπόνε σε 3 γεύσεις
Το παγωτό αυτό ετοιμάστηκε σε 3 χρώματα γιατί στο σπίτι δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε τι γεύση παγωτό θέλουμε να φτιάξω. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω μια γενναία δόση βανίλιας και να την μοιράσω σε άλλες δύο. Πρόσθεσα τυρί μασκαρπόνε για πιο τυρένια και γαλακτώδη γεύση! Προσθέστε αν θέλετε ...
Διαβάστε περισσότεραΓκρατέν με ζυμαρικά, φασολάκια, φιλέτο κοτόπουλο και μανιτάρια
Σε αυτό το υπέροχο φαγάκι θα σας αποκαλύψω τη «μυστική» συνταγή της μαμάς μου για μια πανεύκολη μπεσαμέλ! Η μαμά τα έκανε (και ακόμα τα κάνει δηλαδή) όσο ήμασταν μικρές, με τον πιο εύκολο τρόπο που υπήρχε πάντα. Έφτιαχνε, λοιπόν, μια μπεσαμέλ χωρίς να ψήνει το αλεύρι στο βούτυρο αλλά τ ...
Διαβάστε περισσότερα