Ήθελα εδώ και καιρό να ετοιμάσω μια συνταγή με εξοχικό. Ένα πρωί πέρασα από το κρεοπωλείο της γειτονιάς μου και ήρθα «αντιμέτωπη» με φιλετάκια από πρόβειο. Το αγαπάμε στο σπίτι μας το πρόβειο. Συνήθως τα κάνω στο σχαροτήγανο όταν τα επιλέγω. Εκείνο το πρωί σκέφτηκα να τα δοκιμάσω και σ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
Ραβιόλια σε σάλτσα στιφάδο γεμιστά με κουνέλι, από την Τήνο
Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο «Ήταν ένα μικρό καράβι» στην Τήνο και μαγευτήκαμε δοκιμάζοντας αυτή τη συνταγή του Αντώνη Ψάλτη, ιδιοκτήτη και σεφ του εστιατορίου. Αφού απολαύσαμε το δείπνο μας και γνωριστήκαμε καλά με τον Αντώνη αλλά και την αδερφή του τη Σταματούλα, που είναι η χαρά του ...
Διαβάστε περισσότερα