Η Τήνος έχει μεγάλη παράδοση στην αγκινάρα. Το νησί ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για να απολαύσουν όλοι μαζί το αγαπημένο τους λαχανικό. Είναι θρεπτική και νόστιμη, η αγκινάρα. Ομολογώ ότι τέτοιο μεζεδάκι δεν είχα ξαναδοκιμάσει ώσπου επισκεφτήκαμε το εστιατόριο της Ελένης Θεοδώρου στην ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ελαιόλαδο
Xαλβάς σιμιγδαλένιος με μαυροδάφνη , μέλι και σοκολάτα
Η συνταγή ανήκει στην σεφ Νένα Ισμυρνόγλου ( περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 131 ) και εγώ είμαι από τους φανατικούς της οπαδούς. Γοητεύομαι από την ματιά της στη γεύσης αλλά και τους συνδυασμούς που τολμά στα πιάτα της. Φαίνεται πως είναι ένας γλυκός άνθρωπος και αυτό το βγάζει και στις ...
Διαβάστε περισσότεραΑβγά ανακατεμένα με φρέσκο σκόρδο και γιαούρτι
Χρόνος εκτέλεσης : 10 λεπτά Απίστευτο μεζεδάκι ! Ταυτόχρονα όμως είναι και μια εξαιρετική λύση για ένα γρήγορο και θρεπτικό πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Εμείς στο σπίτι επειδή έχουμε και μικρούς , οι περισσότεροι είμαστε μικροί….!! Αντί για φρέσκα σκορδάκια προτιμήσαμε , για σιγουρι ...
Διαβάστε περισσότερα