Αγκιναροκεφτεδάκια από την Τήνο

Agkinarokeftedakia-apo-tin-Tino-1
Pin it

Η Τήνος έχει μεγάλη παράδοση στην αγκινάρα. Το νησί ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για να απολαύσουν όλοι μαζί το αγαπημένο τους λαχανικό. Είναι θρεπτική και νόστιμη, η αγκινάρα. Ομολογώ ότι τέτοιο μεζεδάκι δεν είχα ξαναδοκιμάσει ώσπου επισκεφτήκαμε το εστιατόριο της Ελένης Θεοδώρου στην ...

Διαβάστε περισσότερα

Xαλβάς σιμιγδαλένιος με μαυροδάφνη , μέλι και σοκολάτα

Pin it

Η συνταγή ανήκει στην σεφ Νένα Ισμυρνόγλου ( περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 131 ) και εγώ είμαι από τους φανατικούς της οπαδούς. Γοητεύομαι από την ματιά της στη γεύσης αλλά και τους συνδυασμούς που τολμά στα πιάτα της. Φαίνεται πως είναι ένας γλυκός άνθρωπος και αυτό το βγάζει και στις ...

Διαβάστε περισσότερα

Αβγά ανακατεμένα με φρέσκο σκόρδο και γιαούρτι

Avga-anakatemena-me-fresko-skordo-kai-giaourti-1
Pin it

Χρόνος εκτέλεσης : 10 λεπτά Απίστευτο μεζεδάκι ! Ταυτόχρονα όμως είναι και μια εξαιρετική λύση για ένα γρήγορο και θρεπτικό πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Εμείς στο σπίτι επειδή έχουμε και μικρούς , οι περισσότεροι είμαστε μικροί….!! Αντί για φρέσκα σκορδάκια προτιμήσαμε , για σιγουρι ...

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: