Κέικ αμυγδάλου χωρίς αλεύρι

Cake-amugdalou-xwris-alevri-1
Pin it

Το συγκεκριμένο κέικ γίνεται με δύο είδη ζάχαρης και έχει καταγωγή γαλλική… Τη διάβασα σε περιοδικό και είναι από το βιβλίο «Baklava to Tarte Tatin». Το δοκίμασα και η φωτογραφία μου άρεσε στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες , όπου δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του γλυκού μου… Φανταστείτε χαρά ...

Διαβάστε περισσότερα

Ατομικά κέικ καρότου με φιστίκια Αιγίνης και καρύδα

Atomika-keik-karotou-me-fistikia-Aiginis-kai-karudia-1
Pin it

Ούτε και θυμάμαι πως προέκυψε αυτή η συνταγή… Μάλλον ήθελα κάτι πολίτικο που έχει το κάρδαμο και κάτι εξωτικό που έχει η καρύδα, ήθελα να παντρέψω. Τελικά τα κατάφερα νομίζω… Δε φαντάζεστε πόση νοστιμιά έχει αυτό το ταπεινό κέικ… Δοκιμάστε το και διαλέξτε καλής ποιότητας ξηρό καρπό για ...

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: