Το συγκεκριμένο κέικ γίνεται με δύο είδη ζάχαρης και έχει καταγωγή γαλλική… Τη διάβασα σε περιοδικό και είναι από το βιβλίο «Baklava to Tarte Tatin». Το δοκίμασα και η φωτογραφία μου άρεσε στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες , όπου δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του γλυκού μου… Φανταστείτε χαρά ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ελάχιστο αλάτι
Ατομικά κέικ καρότου με φιστίκια Αιγίνης και καρύδα
Ούτε και θυμάμαι πως προέκυψε αυτή η συνταγή… Μάλλον ήθελα κάτι πολίτικο που έχει το κάρδαμο και κάτι εξωτικό που έχει η καρύδα, ήθελα να παντρέψω. Τελικά τα κατάφερα νομίζω… Δε φαντάζεστε πόση νοστιμιά έχει αυτό το ταπεινό κέικ… Δοκιμάστε το και διαλέξτε καλής ποιότητας ξηρό καρπό για ...
Διαβάστε περισσότερα