Ήθελα να ετοιμάσω μπάρες βρώμης για το σχολείο και τη δουλειά αλλά νομίζω ότι τελικά έφτιαξα γκρανόλα με μέλι! Αν τις κόψετε προσεκτικά και τις βάλετε στο ψυγείο θα γίνουν μπάρες βρώμης αλλά σαν γκρανόλα δεν φαντάζεστε πόσο υπέροχη είναι. Σας προτείνω να τη απολαύσετε με ξύσμα πορτοκά ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: φουντούκια
Μπάρες σοκολατένιες με χουρμάδες και ξηρούς καρπούς χωρίς ψήσιμο
Είναι μια συνταγή που βρήκα σε ένα από τα περιοδικά που είχαν κυκλοφορήσει πριν από καιρό του Άκη Πετρετζίκη. Δυστυχώς όμως ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή , όπως πρέπει να κάνουμε όλοι ειδικά στη ζαχαροπλαστική. Το αποτέλεσμα ήταν να κάψω το μεγάλο μου μούλτι και η ζημιά να είναι ιδ ...
Διαβάστε περισσότεραΤσιζκέϊκ χωρίς ψήσιμο με φρέσκα βερίκοκα σάλτσα και μαρέγκες
Το πρωί ξεκίνησα και ετοίμασα τις μαρέγκες.. Μετά έφτιαξα τη σάλτσα βερίκοκων για να τη σερβίρω μαζί με τις μαρέγκες.. Η σάλτσα όμως που ετοίμασα ήταν περισσότερη από αυτή που χρειαζόμουνα για τις μαρέγκες οπότε σκέφτηκα ένα τσιζκέϊκ χωρίς ψήσιμο για να το συνοδέψω με τη σάλτσα. Νομίζω ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ ελαιολάδου με μούστο και ξηρούς καρπούς
Όπως σχολιάζει και ο Βασίλης Καλλίδης στη συνταγή του, θα σας φέρει στο νου μάλλον βορειοευρωπαϊκό γλυκό, πάρα ένα γλυκό της γιαγιάς Αντωνίας! Δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό, εμείς να σας πω την αλήθεια θα το θέλαμε λίγο πιο γλυκούτσικο, αλλά όπως λέει και ο Βασίλης Καλλίδης, θυμίζει σπίτι, ...
Διαβάστε περισσότεραΚορμός σοκολατένιος με ζαχαρούχο και ξηρούς καρπούς
Μια ακόμα υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, η οποία έχει και ακόμα ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό… είναι πανεύκολη. Είναι το γλυκό, που θα ετοιμάσετε χωρίς να το σκεφτείτε καθόλου, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και γιατί όχι να μην είναι και μια διαφορετική τούρτα γενεθλίων, απλά τοποθ ...
Διαβάστε περισσότερα