Οι ποσότητες που σα γράφω είναι μάλλον για ένα άτομο… Το ετοίμασα για το γιο μου ένα μεσημέρι γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που είχαμε. Την πεσκανδρίτσα την αγαπά και για μένα είναι ένα εύκολο φαγάκι. Θέλει μόνο 20 λεπτά το πολύ μαγείρεμα και έχετε ένα νόστιμο φαγητό με ψάρι. Για περισ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα του
Μαρμελάδα ροδάκινο με βανίλια και θυμάρι
Μια τόσο αρωματική μαρμελάδα! Αρώματα βανίλιας μαζί με το θυμάρι πλέκουν μαζί! Εμείς όλοι στην οικογένεια την αγαπήσαμε και την ετοιμάζω συχνά.
Διαβάστε περισσότεραΠάστα αγκινάρας με θυμάρι σε μπρουσκέτες
Στο ντουλάπι της κουζίνας μου είχα ακόμα, ευτυχώς, τις μοναδικές άγριες αγκινάρες Τήνου που μου είχε δώσει τον Οκτώβριο ο Αλέξανδρος Άνδροβικ από την Τήνο. Αν εσείς δεν έχετε άγριες από την Τήνο φυσικά μπορείτε να ετοιμάσετε τη συνταγή και με κοινές αγκινάρες σε λάδι, θα γίνει νομίζω π ...
Διαβάστε περισσότεραΨωμί με γιαούρτι, τραχανά και μυρωδικά
Στο τεύχος 137 του περιοδικού Γαστρονόμος γίνεται ένα αφιέρωμα στο ελληνικό πρωινό. Το τεύχος είναι γεμάτο ξεχωριστές συνταγές που θα απολαύσουμε το πρωί. Μια από αυτές είναι και αυτό το ψωμάκι που δοκίμασα. Είναι μια συνταγή του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη. Τραχανάς, γιαούρτι και μυρωδικά, ...
Διαβάστε περισσότεραΤυρόπιτα απλή
H κα. Μαρία Σταματοπούλου παρουσίασε στο site του Άκη Πετρετζίκη μια υπέροχη και πανεύκολη τυρόπιτα. Εγώ έβαλα φέτα, τυρί ημίσκληρο και γραβιέρα στις ίδιες ποσότητες.
Διαβάστε περισσότερα