Η σκέψη γι αυτό το φαγητό προέρχεται από μια συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου που διάβασα . Του κιμά τον αγαπά ιδιαίτερα ο γιος μου, βέβαια θα μου πείτε και πιο παιδί δεν τρώει εύκολα τον κιμά, αλλά σκέφτηκα να δοκιμάσω ακόμα ένα ογκρατέν γιατί δεν αγαπά καθόλου τη μπεσαμέλ. Θα δείτε ότι ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: φύλλο Δάφνης
Μπακαλιάρος βραστός με κάπαρη, σκόρδο, μαϊντανό και φασόλια ξερά γιαχνί
Ο Αντώνης Ψάλτης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ήταν ένα μικρό καράβι» στη χώρα της Τήνου ετοίμασε για τη miss tasty μια υπέροχη και θρεπτική πιάτο με τον μπακαλιάρο που όλοι αγαπάμε νομίζω, που θα μπορούσε να αποτελεί και μια επιλογή και για κύριο πιάτο. Όσοι επισκεφτείτε το εστ ...
Διαβάστε περισσότερα