Διάβασα μια συνταγή στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Γαστρονόμος και υπογράφει η Νίκη Χρυσανθίδου. Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και μια εξαιρετική επιλογή να φάμε κάπως αλλιώς το μπρόκολο, αλλά και σαν μια εξαιρετική επιλογή για ένα ορεκτικό σε ένα γεύμα. Πρόσθεσα και την κοπανιστή που ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για τη μπεσαμέλ
Γκρατέν με ζυμαρικά, φασολάκια, φιλέτο κοτόπουλο και μανιτάρια
Σε αυτό το υπέροχο φαγάκι θα σας αποκαλύψω τη «μυστική» συνταγή της μαμάς μου για μια πανεύκολη μπεσαμέλ! Η μαμά τα έκανε (και ακόμα τα κάνει δηλαδή) όσο ήμασταν μικρές, με τον πιο εύκολο τρόπο που υπήρχε πάντα. Έφτιαχνε, λοιπόν, μια μπεσαμέλ χωρίς να ψήνει το αλεύρι στο βούτυρο αλλά τ ...
Διαβάστε περισσότεραΚανελόνια με γέμιση κιμά και μπεσαμέλ γιαουρτιού
Ο γιος μου δεν έτρωγε ποτέ ζυμαρικά μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισε να τρώει κάποια χειροποίητα… Τελευταία έφαγε και μακαρόνια με κιμά! Τελικά σήμερα να τον έπεισα να φτιάξω κανελόνια αλλά με μια κάπως διαφορετική μπεσαμέλ γιατί δεν του αρέσει καθόλου οπότε δε φτιάχνω ούτε μουσακά, ούτ ...
Διαβάστε περισσότερα