Το φαγάκι αυτό γίνεται συνήθως στο σπίτι μας τη δεύτερη μέρα με τους κεφτέδες που έχουν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα. Το αγαπάμε πολύ όμως και το τρώμε συνήθως με ένα εύκολο μαροκινό κουσκουσάκι που ετοιμάζω. Σκέφτηκα μια μέρα αντί να τηγανίσω τα κεφτεδάκια να τα ψήσω και όσο ψ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για τη σάλτσα
Αθερίνα Σαβόρε με σάλτσα πετιμέζι
Επισκέφτηκα τη φίλη μου Νικολέττα Φώσκολου στο σπίτι της στην Τήνο και στην κουζίνα της είδαμε την εκτέλεση αυτού του υπέροχου παραδοσιακού πιάτου. Η Νικολέττα μοιράστηκε μαζί μου μια παραδοσιακή συνταγή που όπως μου είπε έπαιρναν οι ψαράδες ή οι αγρότες μαζί τους όταν έκαναν 2-3 μέρες ...
Διαβάστε περισσότερα