Στο υπέροχο αφιέρωμα του περιοδικού Γαστρονόμου για την καλοκαιρινή κουζίνα του Αγίου Όρους όπου θα βρείτε τις συνταγές του Μοναχού Επιφάνιου, βρήκα μια συνταγή για χταπόδι με πατάτες. Προσάρμοσα λίγο τη συνταγή ( αυτό είναι εύκολο να το κάνεις στα φαγητά αλλά δύσκολο στα γλυκά…) στα δ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για το χταπόδι
Σπανάκι με κρασάτο χταποδάκι
Θα δείτε στα υλικά χρησιμοποίησα σπανάκι κατεψυγμένο και ένα μικρό χταποδάκι… Η αλήθεια είναι ότι αυτά είχα στην κατάψυξη στο σπίτι και ήθελα να τα μαγειρέψω για να την αδειάσω… Αλλά αυτό που έχω να σας πω είναι ότι έγινε τόσο νόστιμο! Αν θέλετε χρησιμοποιήστε φρέσκο σπανάκι, αλλά θα α ...
Διαβάστε περισσότερα