Μια υπέροχη συνταγή! Αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσετε. Το μοναδικό μυστικό, νομίζω, είναι πως πρέπει να ψιλοκόψετε πολύ καλά τα φύλλα κρούστας και να τα αφήσετε πάρα πολλές ώρες να ξεραθούν ( εγώ τα ετοιμάζω το πρωί και φτιάχνω το γλυκάκι μου το μεσημέρι όταν γυρίσω από τις δουλείες ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: γιαούρτι
Τάρτα με μυρώνια και τσουκνίδες
Ετοιμαστείτε για μια γερή δόση τσουκνίδας! Η ζύμη είναι πανεύκολη, θα την κάνει το μίξερ για εσάς. Εγώ την ετοίμασα την μία ημέρα και μετά σε ένα μπολ την έβαλα στο ψυγείο και την έφτιαξα την επόμενη. Σε ότι αφορά τα «ματσάκια» τσουκνίδας και από τα μυρώνια, εγώ έβαλα 2 από τσουκνίδα κ ...
Διαβάστε περισσότεραΓλυκαδόπιτα με σφολιάτα
Ομολογώ πως όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο συνταγή σαν και αυτή εδώ δεν μπόρεσα να βρω. Πρόκειται για μια μοναδική συνταγή, όχι μόνο για τη σπανιότητά της, αλλά και για τη γεύση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σας αρέσουν τα γλυκάδια και να έχετε μια καλή σχέση με τον κρεοπώλη σας ...
Διαβάστε περισσότερα