Ήμουν τόσο περίεργη να δοκιμάσω τη συνταγή μόλις τη διάβασα στο περιοδικό OLIVE, τεύχος 149. Τη συνταγή υπογράφει ο Μάκης Γεωργιάδης και ομολογώ ότι ήταν τόσο πρωτότυπα και με υπέροχα υλικά που τη δοκίμασα. Δεν ξέρω αν είναι μελομακάρονα, μάλλον περισσότερα τα κάνει το σχήμα που θα του ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Κανέλα
Κέικ με ξερά σύκα και κρόκου Κοζάνης.
Ένα νόστιμο, καθημερινό κέικ για όλη την οικογένεια. Σου επιτρέπει κάθε φορά να το δίνεις διαφορετικό άρωμα επιλέγοντας διαφορετική γεύση στο τσάι που θα αφήσεις τα σύκα να μουσκέψουν. Εγώ, αυτή τη φορά χρησιμοποίησα τσάι με γεύση φρούτων του δάσους και είχε ένα εκπληκτικό άρωμα όλο τ ...
Διαβάστε περισσότεραΚουλούρια κακάο με ελαιόλαδο
Σούπερ σοκολατένια και πανεύκολα (αν εξαιρέσουμε λίγο το πλάσιμο, βάλτε καλύτερα τα παιδιά να το κάνουν που θα το ευχαριστηθούν κιόλας…) κουλουράκια για κάθε μέρα στο σχολείο, στη δουλειά ή στο καφεδάκι μας παρέα (κατά προτίμηση ελληνικό για να γίνονται και οι σχετικές «βουτιές»..). Η ...
Διαβάστε περισσότεραΒασιλόπιτα με πολτό από κυδώνια
Δεν ξέρω αν θα τη φτιάξετε για βασιλόπιτα αλλά πρόκειται για μιας μοναδικής νοστιμιάς κέικ! Είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχετε δοκιμάσει εξαιτίας της γλύκας του κυδωνιού. Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη βρήκα στο περιοδικό Γαστρονόμος στο Τεύχος 56. Περιμ ...
Διαβάστε περισσότεραΒασιλόπιτα με πολτό αποξηραμένων φρούτων
Υπέροχη βασιλόπιτα με γεμάτη γεύση! Δεν θα σας φουσκώσει πολύ γιατί έχει πολλά φρούτα. Είναι μοναδική η γεύση της όμως και είναι ότι πρέπει για το επόμενο πρωινό! Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη βρήκα στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες. Περιμένω τις εντυπώσεις σας ...
Διαβάστε περισσότερα