Λικέρ μανταρίνι της μαμάς μου

Pin it

Το λικέρ που έβγαζε η μαμά μου σε όλες τις γιορτές στις κυρίες… Μεγάλωσα αρκετά και το δοκίμασα και εγώ και είδα ότι πρόκειται για κάτι δυνατό σε αλκοόλ , γλυκό και απίστευτα αρωματικό. Τελικά της ζήτησα τη συνταγή για να τη μοιραστώ μαζί σας και είδα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να ε ...

Διαβάστε περισσότερα

Tarte taten με ροδάκινα και λεμονοθύμαρο

Pin it

Από τα πιο εύκολα γλυκά που μπορείτε να ετοιμάσετε με τα φρούτα που μας χαρίζει απλόχερα το καλοκαίρι μας! Μπορείτε να το ετοιμάσετε και με βερίκοκα. Το λεμονοθύμαρο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη συνταγή γι αυτό μην το παραλείψετε. Αν δεν έχετε αντικαταστήστε το με φρέσκια λουΐζα ...

Διαβάστε περισσότερα

Μανιτάρια σοτέ με μπλε τυρί

Manitaria-sote-mple-turi-1
Pin it

Σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι καλό θα ήταν να σας παρουσιάσω κάποιες συνταγές , εύκολες πάντα, που θα συνοδεύσουν το κρασί μας  στο σπίτι. Προσωπικά αγαπώ το κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα και μου αρέσει να ετοιμάζω κάτι να τρώμε μαζί με ένα καλό κρασί. Να πιούμε κρασάκι έξω στα καταστή ...

Διαβάστε περισσότερα

Παγωτό με ξερά σύκα, μπανάνες και φράουλες

Pagwto-xera-suka-bananes-fraoules-1
Pin it

Είχα αρκετά αποξηραμένα σύκα στο ντουλάπι που μου είχαν μείνει από το χειμώνα, είναι αλήθεια… Όπως και να έχει όμως συνδύασα μπόλικα φρούτα, μπανάνες, φράουλες αλλά και κεφίρ και βγήκε ένα υπέροχο παγωτό! Αφήστε το 15 λεπτά έκτος ψυγείου για να σερβίρετε πιο εύκολα και αν θέλετε του πά ...

Διαβάστε περισσότερα

Ρυζόγαλο με σταφίδες και βανίλια

Rizogalo-me-stafides-kai-vanilia-1
Pin it

Μετά από τόσα κλασικά ρυζόγαλα αυτή τη συνταγή, τη λάτρεψα. Μπορεί να σας φανεί δύσκολη, με την πρώτη ματιά, αλλά σας παρακαλώ να τη δοκιμάσετε, γιατί είναι πράγματι ξεχωριστή, αυτή η συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Εγώ την έχω φτιάξει αρκετές φορές, αλλά επειδή τις δύο πρώτες, να σας π ...

Διαβάστε περισσότερα

Βασιλόπιτα με πολτό αποξηραμένων φρούτων

Vasilopita-me-polto-apoxiramenwn-froutwn-1
Pin it

Υπέροχη βασιλόπιτα με γεμάτη γεύση! Δεν θα σας φουσκώσει πολύ γιατί έχει πολλά φρούτα. Είναι μοναδική η γεύση της όμως και είναι ότι πρέπει για το επόμενο πρωινό! Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη βρήκα στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες. Περιμένω τις εντυπώσεις σας ...

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: