Ένα πανεύκολο παγωτό , μια αγαπημένη γεύση όλων μας. Το garni μαζί με το κορν φλάουρ μας βοηθάει να έχουμε μια πιο μαλακιά υφή απ’ ότι έχουν τα σπιτικά παγωτά. Δεν αφήνουν, αυτά τα δύο υλικά, να κρυσταλλώσει εύκολα το παγωτό μας. Φυσικά βοηθά και η κουβερτούρα. Όλα τα υλικά φ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: κουβερτούρα με 55% κακάο τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
Μακαρόν με γέμιση σοκολατένια
Τα μακαρόν τα λατρεύω! Μπορώ να τρώω όλη μέρα! Ωστόσο δεν κατάφερα ποτέ να τα φτιάξω σωστά… Σήμερα όμως έβαλα τα δυνατά μου.. Η συνταγή που ακολούθησα ( σαν υλικά ) είναι του Στέλιου Παρλιάρου. Είχα και τη συνταγή του Μιχάλη Νούρλογλου, που βρήκα στο περιοδικό Γλυκά Μυστικά , όπου βρή ...
Διαβάστε περισσότεραΜαρμελάδα σοκολάτας με φράουλα
Mου φάνηκε εξαιρετικά ιδιαίτερη η ιδέα μιας μαρμελάδας φράουλας με σοκολάτα, όταν διάβασα αυτή τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τη δοκίμασε και μια φίλη μου, που τη ζήτησε, και τελικά τη βάφτισε Lila Pause ! Η συνταγή που δοκίμασα είναι στο Περιοδικό Γλυκές Ιστορίες στο Τεύχος 21. Μην ...
Διαβάστε περισσότερα