Πως λέμε ψωμοτύρι με ελιές? Ε, φανταστείτε το σε κέικ! Μια συνταγή που δοκίμασα από τον Στέλιο Παρλιάρο και τη βρήκα στο Περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 20, σελίδα 72. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα… Μαρία Πατσιά
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Συσκευασίες (200 ml) κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένες σε σαντιγί
Banoffee γρήγορο
Eίναι κάποιες φορές θες οπωσδήποτε ένα γλυκάκι και το θες τώρα! Όρεξη και πολύ δεν έχεις για πολλά πολλά οπότε μια τέτοια μέρα σαν και αυτές σκέφτηκα μια πολύ , μα πολύ γρήγορη εκδοχή του γνωστού και τόσου αγαπημένου Banoffee με ότι υλικά είχα στο ντουλάπι μου. Είναι απαραίτητο να έχετ ...
Διαβάστε περισσότερα