Ένα πρωί πέρασα από το τοπικό γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ (το ταμείο ασφάλισης των μηχανικών είναι..) και εκεί πιάσαμε την κουβέντα με την Κατερίνα που με εξυπηρετεί πάντα για τι άλλο, αλλά για το φαγητό! Μου μίλησε με ενθουσιασμό για τον γαύρο πλακί που ετοιμάζει για την κορούλα της και σκέφτη ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Ζυμαρικά λεμονιού με φρέσκο σολομό και κολοκυθάκια
Τα λεμονένια ζυμαρικά που αγοράζω από ένα παντοπωλείο εδώ στη Λάρισα τα λατρεύουμε στο σπίτι. Να σας πω την αλήθεια τα έχω φτιάξει με αρκετούς τρόπους και επειδή ένα πρωί ήθελα οπωσδήποτε να μαγειρέψω σολομό σκέφτηκα να δοκιμάσω τον συνδυασμό τους. Το ξύσμα λεμόνι μην το λυπηθείτε βάλτ ...
Διαβάστε περισσότεραΑγκιναροκεφτεδάκια από την Τήνο
Η Τήνος έχει μεγάλη παράδοση στην αγκινάρα. Το νησί ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για να απολαύσουν όλοι μαζί το αγαπημένο τους λαχανικό. Είναι θρεπτική και νόστιμη, η αγκινάρα. Ομολογώ ότι τέτοιο μεζεδάκι δεν είχα ξαναδοκιμάσει ώσπου επισκεφτήκαμε το εστιατόριο της Ελένης Θεοδώρου στην ...
Διαβάστε περισσότερα