Από τα απλά κλασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ και νομίζω δεν είχα ξαναδοκιμάσει κιόλας. Η συνταγή είναι της Άννας Ναθαναηλίδου που διάβασα, στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι και ομολογώ τη δοκίμασα γιατί τα υλικά είναι τόσο απλά και είναι πανεύκολο. Μπορε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: λεμόνι κομμένο στη μέση
Μπακλαβάς με ρύζι
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να φτιάξω τη ρυζόπιτα της θείας μου, αλλά στη συνταγή που μου έδωσε δεν έγραφε ποσότητες των ξηρών καρπών και εγώ έβαλα μάλλον πολλές για ρυζόπιτα… Οπότε με τη μαμά μου συμφωνήσαμε να τον πούμε μπακλαβά με ρύζι! Όπως θα δείτε καλό θα ήταν εγώ να είχα ψιλοκ ...
Διαβάστε περισσότεραΠατσαβουρόπιτα σαν σοκολατόπιτα
Μετά από τόσες πατσαβουρόπιτες που διαβάζουμε όλοι, σκέφτηκα μια πατσαβουρόπιτα που θα αγκαλιάζει δύο αγαπημένα γλυκά… Τη σοκολατόπιτα και την ευκολία της πατσαβουρόπιτας μαζί. Τελικά έγινε νόστιμο και είναι φυσικά πανεύκολο. Έβαλα και ένα ολόκληρο μανταρίνι μέσα, αλλά σκέφτομαι πως αν ...
Διαβάστε περισσότερα