Ένα πιάτο με μελιτζάνες που αγαπώ θέλησε να μοιραστεί ο Αλέξανδρος Άνδροβικ με την Miss tasty. Το τυράκι είναι ντόπιο τυρί από την Τήνο που όπως μου είπε ο Αλέξανδρος παράγεται σχεδόν από τις περισσότερες παλιές μαγείρισσες του νησιού. Με τις ντοματούλες του καλοκαιριού σίγουρα θα έχει ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: λευκό κρασί
Χοιρινή τηγανιά, από τον Μανώλη
Μια υπέροχη και σας υπόσχομαι πολύ νόστιμη πρόταση του σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Να με θυμάσαι» Μανώλη Πανταζή στη Λάρισα. Είναι από τους πρωταγωνιστές των ημερών αλλά νομίζω θα το αγαπήσετε και για άλλα οικογενειακά τραπεζώματα. Δείτε τη συνταγή του σεφ που είχε την καλή διάθ ...
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος βραστός με κάπαρη, σκόρδο, μαϊντανό και φασόλια ξερά γιαχνί
Ο Αντώνης Ψάλτης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ήταν ένα μικρό καράβι» στη χώρα της Τήνου ετοίμασε για τη miss tasty μια υπέροχη και θρεπτική πιάτο με τον μπακαλιάρο που όλοι αγαπάμε νομίζω, που θα μπορούσε να αποτελεί και μια επιλογή και για κύριο πιάτο. Όσοι επισκεφτείτε το εστ ...
Διαβάστε περισσότεραΝτοματόριζο σπυρωτό από τον Αλέξανδρο
Ένα απλό φαγάκι που όλοι θέλουμε να ετοιμάσουμε, με τα καλά του καλοκαιριού. Εύκολο, νόστιμο και θρεπτικό και με «τσαχπινιές» . Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΗ και τη διάβασα στο Περιοδικό Γαστρονόμος. Τεύχος 2. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότερα