Με έμπνευση τα χρώματα της παντζαροσαλάτας αλλά αντί για παντζάρια κόκκινο λάχανο. Πρόσθεσα και το φιλέτο κοτόπουλο για να γίνει ένα ολοκληρωμένο και θρεπτικό πιάτο. Το γιαούρτι είναι υπέροχο στο σερβίρισμα όπως και τα καρύδια αλλά και το φρέσκο θυμάρι. Είναι ένα πιάτο γιορτής νομίζω ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Ψαρονέφρι με μανιτάρια και ροζέ κρασί αλά κρεμ
Είδα ένα πρωί την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να ετοιμάζει ένα φαγάκι. Δεν συγκράτησα τη συνταγή και μετά από δύο μέρες έφτιαξα κάτι ανάλογο στο σπίτι. Έγινε υπέροχο και είναι ότι πρέπει ακόμα και για ένα γιορτινό τραπέζι! Αν θέλετε ταιριάζει ένα κουσκουσάκι ή ένα ρυζάκι ! Θα το απολαύσετε! Πε ...
Διαβάστε περισσότερα