Η σκέψη γι αυτόν τον συνδυασμό προέκυψε από μια εκδρομή στην Αράχοβα. Εκεί δοκίμασα, σε ένα μοναδικό μαγαζί που επισκεφτήκαμε, ένα πιάτο με φάβα και μελιτζανοσαλάτα. Το ετοίμασα και εγώ και το παρουσιάζω με ένα διαφορετικό food styling, σας λέω ότι είναι ένα υπέροχο ορεκτικό. Περιμένω ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: μαϊντανό ψιλοκομμένο
Tacos με γκουακαμόλε και τόνο καπνιστό
Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Οδός Νοστιμιάς» από τις εκδόσεις Φουρφούρι, που προσφέρθηκα να κάνω στη Λάρισα, σκέφτηκα να δοκιμάσω μια συνταγή που θα παρουσίαζα στα παιδιά τις επόμενες ημέρες. Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αυτό το τόσο διάσημο γκουακαμόλε και ομολογώ πως ενώ στην αρ ...
Διαβάστε περισσότεραΠατατόπιτα της Τήνου, από τη Νικολέττα
Η Miss tasty επισκέφτηκε την κουζίνα της Νικολέττας Φώσκολου στην Τήνου και εκεί η Νικολέττα ετοίμασε μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού, την πατατόπιτα. Είναι μια εύκολη συνταγή η οποία αποτελεί μια ιδανική λύση για συνοδευτικό σε κρέας ή ψάρι αλλά και ένα υπέροχο ορεκτικό. Σκεφτήτε τ ...
Διαβάστε περισσότεραΚουσκούς με καπνιστό χέλι, παντζάρι και σάλτσα γιαουρτιού του Αντώνη Ψάλτη
Ένα ακόμα ιδιαίτερο ορεκτικό από τον Αντώνη Ψάλτη, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ήταν ένα μικρό καράβι, που βρίσκεται στη χώρα της Τήνου. Ίσως ο τίτλος της συνταγής σας φανεί πολύπλοκος αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνταγή που θα μπορούσε να την ετοιμάσει και κάποιος με λίγες ...
Διαβάστε περισσότεραΚατσικάκι στο φούρνο με ζεστή πατατοσαλάτα και ξινοτύρι, του Αντώνη
Ένα ακόμα ιδιαίτερο πιάτο από τον Αντώνη Ψάλτη, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ήταν ένα μικρό καράβι, που βρίσκεται στη χώρα της Τήνου. Ίσως ο τίτλος της συνταγής σας φανεί πολύπλοκος αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνταγή που θα μπορούσε να την ετοιμάσει και κάποιος με λίγες γν ...
Διαβάστε περισσότεραΚολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο με λουκάνικα
Πόσες συνταγές για κολοκυθόπιτα έχω διαβάσει ούτε και εγώ ξέρω… Η συνταγή της κας. Νικολέττας Φώσκολου είναι, νομίζω, η μοναδική που έχω βρει με λουκάνικο! Δοκιμάστε την ! Τη συνταγή θα τη βρούμε στο βιβλίο της «Κυκλάδων Γεύσεις». Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότερα