Μια συνταγή του ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ που θα βρούμε στο περιοδικό Menu . Το μπελά τους τον έχουν… Όχι γιατί έχουν κάτι δύσκολο για να κάνεις, απλά γιατί η κολοκύθα θέλει πρώτα λίγο να σε παιδέψει για να την απολαύσεις… Ξεκινώντας από το καθάρισμά της που πρέπει να προσέχετε να μην κόψετε κα ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αλεύρι μαλακό + επιπλέον για τη φόρμα
Κέικ αγγέλων
Ξέρετε μερικές φορές μας πιάνει μια μανία μίσους για τους κρόκους των αυγών… Σε εμένα οπότε με πιάνει πάντα καταφεύγω στην κλασική συνταγή που φτιάχνω του Στέλιου Παρλιάρου. Το ονομάζει Κέικ των Αγγέλων είναι το γνωστό Angel Cake που σίγουρα θα έχετε δει συχνά από εδώ και από εκεί σε σ ...
Διαβάστε περισσότερα