Αγαπάμε πολύ τον ανανά στο σπίτι μας. Η συγκεκριμένη συνταγή που δοκίμασα και σας προτείνω οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε είναι του Στέλιου Παρλιάρου και τη διάβασα στο τεύχος 14 του περιοδικού Γαστρονόμος. Πρόκειται για εξαιρετική συνταγή και πρέπει να αφήσετε το μείγμα μέσα στο ψυγείο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: μαύρη ζάχαρη
Κεκάκια κολοκύθας και επικάλυψη τυριού
Μια συνταγή του ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ που θα βρούμε στο περιοδικό Menu . Το μπελά τους τον έχουν… Όχι γιατί έχουν κάτι δύσκολο για να κάνεις, απλά γιατί η κολοκύθα θέλει πρώτα λίγο να σε παιδέψει για να την απολαύσεις… Ξεκινώντας από το καθάρισμά της που πρέπει να προσέχετε να μην κόψετε κα ...
Διαβάστε περισσότεραΤαχινοπιτάκια σοκολατένια με βρώμη
Πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για την απόλυτη σοκολατολιχουδιά! Ότι και να σας πω είναι πραγματικά λίγο… Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους που υπογράφει τη συνταγή στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες στο τεύχος 6 προτείνει και το τοποθετήσουμε το γλυκό σε ένα ταψί 22 εκατοστών. Εγώ επειδή το έχω ξανα ...
Διαβάστε περισσότεραΠαγωτό με μπανάνα καραμελωμένη
Eγώ χρησιμοποίησα, αντί για το κουτί με τη φυτική σαντιγί, που δεν μου αρέσει προσωπικά καθόλου, τη σαντιγί σε σκόνη που προσθέτουμε μια κούπα φρέσκο γάλα, εσείς χρησιμοποιήστε αυτό που σας αρέσει. Τις μπανάνες τις έψησα περίπου 20 λεπτά γιατί το 10λεπτο μου φάνηκε πολύ λίγο και για να ...
Διαβάστε περισσότερα