Ένα πανεύκολο παγωτό , μια αγαπημένη γεύση όλων μας. Το garni μαζί με το κορν φλάουρ μας βοηθάει να έχουμε μια πιο μαλακιά υφή απ’ ότι έχουν τα σπιτικά παγωτά. Δεν αφήνουν, αυτά τα δύο υλικά, να κρυσταλλώσει εύκολα το παγωτό μας. Φυσικά βοηθά και η κουβερτούρα. Όλα τα υλικά φ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: μεγάλο ζαχαρούχο γάλα
Παγωτό με ξερά σύκα, μπανάνες και φράουλες
Είχα αρκετά αποξηραμένα σύκα στο ντουλάπι που μου είχαν μείνει από το χειμώνα, είναι αλήθεια… Όπως και να έχει όμως συνδύασα μπόλικα φρούτα, μπανάνες, φράουλες αλλά και κεφίρ και βγήκε ένα υπέροχο παγωτό! Αφήστε το 15 λεπτά έκτος ψυγείου για να σερβίρετε πιο εύκολα και αν θέλετε του πά ...
Διαβάστε περισσότερα