Η σκέψη να φτιάξω ρολό κιμά ήταν πολύ καιρό μέσα στο μυαλό μου, αλλά να πω την αλήθεια πάντα βαριόμουνα πρώτα να βράσω τα αυγά. Παρόλο που είναι το πιο απλό πράγμα από όλη τη συνταγή. Έφτασε όμως ο καιρός που υπήρχαν αρκετά βρασμένα αυγά… Δηλαδή ήρθε το Πάσχα και από αυγά βρασμένα άλλο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Μουστάρδα
Κέικ με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς
Απρόσμενη γεύση για ένα κέικ. Το ιδανικό συνοδευτικό για ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, αλλά και ένα ξεχωριστό δεκατιανό στη δουλειά μας. Αν κανονίσετε ένα πικ νικ το πρωινό της Κυριακής ετοιμάστε το ! Η συνταγή που δοκίμασα εδώ είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη διάβασα στις Αλμυρές Ιστορί ...
Διαβάστε περισσότερα