Ομολογώ ότι είμαι φανατική με τους κουραμπιέδες με βούτυρο και ακόμα καλύτερα το βούτυρο να είναι πρόβειο. Πάντα λατρεύω να μυρίζω τους κουραμπιέδες με το βούτυρο και το αμύγδαλο. Μια συνταγή από την Άμφισσα όπως διάβασα της Βίβιαν Χαψούλα, στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι μου τράβηξε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ούζο
Φασολάδα ουζάτη
Έψαχνα να βρω ένα τρόπο να φτιάξω μια φασολάδα να μην έχει ντομάτα και ταυτόχρονα ήθελα να χρησιμοποιήσω και τη σελινόριζα γιατί είναι τόσο χρήσιμη στη διατροφή μας το χειμώνα, αφού μας προστατεύει τόσο έναντι των λοιμώξεων του χειμώνα. Τελικά βρέθηκε ο συνδετικός κρίκος για όλα αυτά π ...
Διαβάστε περισσότερα