Τα απόλυτα ζουμερά μπιφτέκια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Ετοιμάστε τη διπλάσια ποσότητα από αυτή που βλέπετε στα υλικά γιατί δε νομίζω να σας φτάσει… Μια απολαυστική συνταγή του σεφ Κώστα Κωβαίου από το βιβλίο του Cooking@Home Το ψωμάκι να μην το μουλιάσετε αλλά να το τρίψετε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πέννες ραγού με κιμά και λουκάνικο Τήνου
Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω γι αυτό το φαγάκι μια συσκευασία με πέννες που είχα στο ντουλάπι με έξτρα πρωτεΐνη. Στο κιμά πρόσθεσα και λιγάκι λουκάνικο που είχα φέρει από την Τήνου, που μόλις είχα επιστρέψει… Δεν σας λέω πόση νοστιμιά έχει αυτό το φαγητό… Το μόνο που θα σας πω είναι δοκιμ ...
Διαβάστε περισσότεραΤάρτα με μυρώνια και τσουκνίδες
Ετοιμαστείτε για μια γερή δόση τσουκνίδας! Η ζύμη είναι πανεύκολη, θα την κάνει το μίξερ για εσάς. Εγώ την ετοίμασα την μία ημέρα και μετά σε ένα μπολ την έβαλα στο ψυγείο και την έφτιαξα την επόμενη. Σε ότι αφορά τα «ματσάκια» τσουκνίδας και από τα μυρώνια, εγώ έβαλα 2 από τσουκνίδα κ ...
Διαβάστε περισσότερα