Οι ποσότητες που σα γράφω είναι μάλλον για ένα άτομο… Το ετοίμασα για το γιο μου ένα μεσημέρι γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που είχαμε. Την πεσκανδρίτσα την αγαπά και για μένα είναι ένα εύκολο φαγάκι. Θέλει μόνο 20 λεπτά το πολύ μαγείρεμα και έχετε ένα νόστιμο φαγητό με ψάρι. Για περισ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ρίζα τζίντζερ
Ψαρονέφρι με μαύρα φραγκοστάφυλα και ξινόμηλα
Μέρες γιορτής αλλά και άλλες όχι τόσο επίσημες το ψαρονέφρι είναι ένα κρέας που αγαπώ να μαγειρεύω γιατί δεν έχει αυτή τη δυσάρεστη οσμή που έχει συνήθως το χοιρινό για να μην πούμε ότι αποφεύγεις και τα λιπαρά… Με κατάλληλο μαγείρεμα διατηρείται ζουμερό και απαιτεί και μικρό χρόνο ψησ ...
Διαβάστε περισσότεραΖεστό κρασί Χριστουγέννων από τη Miss tasty
Έχω και εγώ, όπως και εσείς φαντάζομαι, διαβάσει και δοκιμάσει αρκετές συνταγές για το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί που έχει καταγωγή τις χώρες του βορρά… Σκέφτηκα λοιπόν με αφορμή το μπαζάρ του σχολείου μας μια συνταγή στα γούστα της Miss tasty και σας λέω ότι όσοι το δοκίμασαν στο μ ...
Διαβάστε περισσότεραΣούπα βελουτέ κουνουπίδι με ψητό μανούρι και τραγανό χαμόν σεράνο
Οι σούπες βελουτέ το χειμώνα είναι, νομίζω, η ιδανική λύση να κρύψεις τα λαχανικά που δεν τρώει το παιδί σου, να τα φάει με ευκολία αλλά και σε ποσότητα ικανοποιητική… Για να μην σχολιάσω ότι αδειάζεις και μια χαρά το ψυγείο… Να μην σας τα πολύ λέω είχε περισσέψει κουνουπίδι που δεν το ...
Διαβάστε περισσότερα