Μετά από τόσες και τόσες, κυρίως, γλυκές πατσαβουρόπιτες έφτασε και η ώρα για μία πράσινη πατσαβουρόπιτα που μοιάζει με μια κλασική σπανακοτυεόπιτα αλλά είναι ακόμα πιο αφράτη και λαχταριστή! Δοκιμάστε την σαν κυρίως πιάτο αλλά και σαν πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι ή και σε ένα μπουφέ. Πε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: μπουκάλι (330 ml) σόδα αναψυκτικό
Πατσαβουρόπιτα κέικ με μελιτζάνες
Το μυστικό σε αυτή την συνταγή, αλλά νομίζω και σε όλων των ειδών τις πατσαβουρόπιτες, είναι να ξεραθούν πολύ καλά τα φύλλα κρούστας πριν την ετοιμάσουμε. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει αφράτη και δεν θα λασπώσει στο εσωτερικό της. Η συγκεκριμένη συνταγή προέκυψε γιατί μου αρέσει πολύ η μ ...
Διαβάστε περισσότερα