Κολοκυθόπιτα με κοπανιστή και δυόσμο

Kolokithopita-me-kopanisti-kai-diosmo-1
Pin it

Πολύ ιδιαίτερη γεύση κυρίως εξαιτίας της κοπανιστής. Εγώ είχα κοπανιστή από την Τήνο,  έβαλα λιγότερο από 100 γραμμάρια που γράφει η συνταγή, γιατί η κοπανιστή έχει ιδιαίτερη και δυνατή γεύση και φοβήθηκα ότι θα σκεπάσει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις της πίτας, βέβαια αν θέλετε βάζετε 100 ...

Διαβάστε περισσότερα

Πατσαβουρόπιτα κέικ με μελιτζάνες

Patsabouropita-keik-me-melitzanes-1
Pin it

Το μυστικό σε αυτή την συνταγή, αλλά νομίζω και σε όλων των ειδών τις πατσαβουρόπιτες, είναι να ξεραθούν πολύ καλά τα φύλλα κρούστας πριν την ετοιμάσουμε. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει αφράτη και δεν θα λασπώσει στο εσωτερικό της. Η συγκεκριμένη συνταγή προέκυψε γιατί μου αρέσει  πολύ η μ ...

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: