Η Εύη Βουτσινά στο βιβλίο της απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας γράφει μια ωραία περιγραφή για την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σε αυτή την περιγραφή αναφέρει και μια βασιλόπιτα που γίνεται στη Γλαύκη της Λάρισας. Ένα χωριό που έχω περάσει πολλά από τα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Σύκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα
Κεκάκια κανταϊφιού με κεφαλογραβιέρα και σύκα
Είχα μια συσκευασία κανταΐφι στο ψυγείο και έφτανε σε λίγο η ημερομηνία λήξης… Κάτι έπρεπε να βρω επειγόντως να φτιάξω που να μην έχει σιρόπι αλλά να το πάω στο πιο θρεπτικό… Η συνταγή βγήκε ενώ ανακάτευα τα υλικά μέσα στο μπολ .. Ο γιος μου δεν τρώει γιαούρτι οπότε όπου βρω ευκαιρία τ ...
Διαβάστε περισσότερα