Yπέροχη και λιγότερο δύσκολη απ’ ότι φαίνεται… Εγώ ξινόγαλο δεν είχα και έβαλα γάλα. Η ganache θα σφίξει σε 2 ώρες όποτε αν τη βάλετε 10 λεπτά στο ψυγείο θα γλιτώσετε λίγο χρόνο, όχι όμως παραπάνω γιατί θα σφίξει και θα σας παιδέψει όπως εμένα…. Είναι υπέροχη δοκιμάστε την αξίζει … θα ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για την τούρτα
Τούρτα λευκή με φράουλες
Υπέροχη και όχι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται… Εγώ έφτιαξα εκτός από την επικάλυψη (που για κάποιο λόγο που μάλλον εγώ φταίω μου «έκοψε» και μια γενναία δόση σαντιγί με κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά και έτσι ετοίμασα την επικάλυψη… Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και τη βρίσκουμε στην ...
Διαβάστε περισσότερα