Το φτιάχνω χρόνια πολλά αυτό το κέικ της Βέφας Αλεξιάδου και πάντοτε βάζω περισσότερο ξύσμα πορτοκάλι ενώ αντικαθιστώ το λικέρ με φρεσκοστυμένο χυμό πορτοκαλιού. Δε βάζω σόδα αλλά μπέικιν και λίγο αλάτι. Επίσης, η αρχική συνταγή της κας Βέφας Αλεξιάδου γράψει μαργαρίνη , εγώ σας έγραψα ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: τρούφα σοκολάτας
Κέικ με βερίκοκα και τρούφα σοκολάτας
Ένα απλό καθημερινό κέικ που ξεφεύγει λίγο από το συνηθισμένο με την προσθήκη του φρέσκου φρούτου στην επιφάνειά του. Αντί για βερίκοκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δαμάσκηνα. Εγώ δεν έβαλα ένα φλιτζάνι τρούφα που λέει η συνταγή, γιατί μου φάνηκε πολύ, αλλά μισό , δηλαδή ένα σακουλά ...
Διαβάστε περισσότερα