Μετά από τόσους και τόσους χαλβάδες που έχουμε δοκιμάσει όλοι μας επιτέλους κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν είστε φίλοι των γλυκών με ζύμη τάρτας, αλλά τυχαίνει να αγαπάτε και τη γλύκα του χαλβά , αυτό είναι το γλυκό σας. Τη ζύμη την έψησα λίγο παραπάνω , περίπου 25 λεπτά, θα δείτε κιόλας ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ξύσμα από δύο βιολογικά λεμόνια
Παραδοσιακά σιφνέικα αμυγδαλωτά γάμου στο φούρνο
Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε για λίγες μέρες στο αγαπημένο μας νησί τη Σίφνο. Μείναμε σε ένα μοναδικό κατάλυμα, σε ένα αυτόνομο σπίτι σε μια υπέροχη αυλή μέσα στην εξοχή της Απολλωνίας. Μοναδικό ! Το σπίτι ανήκει στον κύριο Γεροντόπουλο. Τον γνωστό ζαχαροπλάστη της Σίφνου με το ζ ...
Διαβάστε περισσότερα