Παρόλο που τα γλυκά ή τα αρτοσκευάσματα που δεν έχουν ελληνική καταγωγή συνήθως δεν με συγκινούν καθόλου…. και γιατί δεν έχουν την απαραίτητη γλύκα που θέλω εγώ στα γλυκά, αλλά κυρίως γιατί δεν έχουν αυτή την ιστορία που ακολουθεί την κάθε συνταγή… αυτό το χριστουγεννιάτικο ψωμάκι, πο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ξύσμα λεμονιού
Τσιζκέϊκ κλασικό με μαρμελάδα
Μια συνταγή με μεγάλη ακρίβεια στα συστατικά της και μια ονειρεμένη γεύση. Η κρέμα έχει βελούδινη υφή και υπέροχο λεμονάτο άρωμα! Διαλέξτε ότι μαρμελάδα σας αρέσει, εγώ προτείνω μαρμελάδες κόκκινων φρούτων, νομίζω ότι ταιριάζουν υπέροχα. Επιλέξτε αυτό το γλυκάκι, για το κλείσιμο ενός α ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ ατομικά λεμονιού με παπαρουνόσπορο
Να σας πω την αλήθεια την «ιστορία» με το ξύσμα και τη ζάχαρη δεν την έκανα… Σε ένα μπολ ανακάτεψα το αυγό με τη ζάχαρη και το βούτυρο, μετά πρόσθεσα το γάλα ανακατεύοντας με τον αυγοδάρτη, έριξα το αλεύρι, τον παπαρουνόσπορο και το ξύσμα, όλο, και μετά στις θήκες για ψήσιμο. Τα έψησα ...
Διαβάστε περισσότερα