Αγαπώ πολύ τον φρέσκο τόνο και όταν δεν βρίσκω πάντα επιλέγω παλαμίδα που νομίζω μ’ αρέσει και λίγο περισσότερο. Το φαγάκι που θα δείτε είναι νόστιμο και θρεπτικό. Θα ετοιμάσετε την παλαμίδα στη λαδόκολλα με λίγα φρέσκα αρωματικά και μπορείτε να την καταναλώσετε και σκέτη για μεζέ σε έ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Χυμό λεμόνι από 1 λεμόνι
Πράσα με κιμά και καρύδια
Διάβαζα μια συνταγή της Νίκης Χρυσανθίδου στο περιοδικό Γαστρονόμος και συγκεκριμένα σε ένα από τα βιβλία κάποιας σειράς με συνταγές για κιμά. Είδα αυτή τη συνταγή και μου φάνηκε εξαιρετική. Βέβαια εγώ την έχω προσαρμόσει αρκετά στη δικιά μου γεύση, αλλά νομίζω πως έγινε ένα από τα καλ ...
Διαβάστε περισσότεραΛαχανόρυζο με μανιτάρια δάσους και κουκουνάρι
Είχα ξαναφτιάξει παλιά λαχανόρυζο , αλλά η μοίρα του δεν ήταν και τόσο καλή… Στον έναν δεν άρεσε καθόλου, στον άλλον έτσι και έτσι , να μη σας τα πολύ λέω το έστειλα στη μαμά μου μπας και το φάνε οι δικοί μου… Τώρα μετά τις γιορτές σκέφτηκα να προσπαθήσω να εμπλουτίσω αυτό το σπουδαίο ...
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινή τηγανιά, από τον Μανώλη
Μια υπέροχη και σας υπόσχομαι πολύ νόστιμη πρόταση του σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Να με θυμάσαι» Μανώλη Πανταζή στη Λάρισα. Είναι από τους πρωταγωνιστές των ημερών αλλά νομίζω θα το αγαπήσετε και για άλλα οικογενειακά τραπεζώματα. Δείτε τη συνταγή του σεφ που είχε την καλή διάθ ...
Διαβάστε περισσότερα