Κάθε χρόνο ο γιος μου περιμένει να τελειώσει το σχολείο όχι μόνο για να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του αλλά και για να συμμετέχει στη γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων της Σχολής Καραβάνα, στη Λάρισα.
Η γιορτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο και έχει, σχεδόν πάντα, και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και μέρος των εσόδων συνήθως κατευθύνεται για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος μέρος των εσόδων δόθηκαν στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού».

Oi-ONIRAMA-sti-giorti-elate-na-paixoyme-tis-sxolis-karavana-1
Στη γιορτή «Ελάτε να παίξουμε», όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, δράσεις με αναρρίχηση, που το λατρεύουν και κάθε χρόνο περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, αλλά και face painting, ενώ σνακς, παγωτά και αναψυκτικά περίμεναν μικρούς και μεγάλους .
Οι περισσότεροι όμως φέτος επισκέφτηκαν τη γιορτή αλλά και τον κήπο του σχολείου μας για το μεγάλο γεγονός, τη συναυλία των ONIRAMA! Να πω την αλήθεια και εγώ φέτος γι αυτούς πήγα γιατί με τον γιο μου συμμετέχουμε σχεδόν κάθε χρόνο και ενώ το αγόρι μου περνα κάθε χρόνο όμορφα εγώ την έχω δει αρκετές φορές και οι ONIRAMA φέτος ήταν η αιτία να ξαναπάω. Επιπλέον μέρος των εσόδων θα πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού και αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο όμορφα.

Oi-ONIRAMA-sti-giorti-elate-na-paixoyme-tis-sxolis-karavana-3
Τα νεαρά κορίτσι περίμεναν το αγαπημένο τους συγκρότημα και μάλιστα κάποια από αυτά που έτυχε να έχουν κάποιο ατύχημα φέτος κατάφεραν οι γονείς τους να τις φέρουν για να τους απολαύσουν. Ο Θοδωρής των ONIRAMA δεν χάλασε χατίρι και τραγούδησε μαζί τους, ήταν μια στιγμή που μας συγκίνησε όλους μας….

Oi-ONIRAMA-sti-giorti-elate-na-paixoyme-tis-sxolis-karavana-2
Απίστευτο κέφι και φέτος , περάσαμε υπέροχα οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζω νομίζω δείχνουν την ομορφιά της βραδιά σας η οποία έκλεισε με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του σχολείου μας!

Oi-ONIRAMA-sti-giorti-elate-na-paixoyme-tis-sxolis-karavana-11
Περάσαμε υπέροχα ! Μπράβο στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων της Σχολής Καραβάνα, στη Λάρισα!

Μαρία Πατσιά
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.