Μια υπέροχη και σας υπόσχομαι πολύ νόστιμη πρόταση του σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Να με θυμάσαι» Μανώλη Πανταζή στη Λάρισα. Είναι από τους πρωταγωνιστές των ημερών αλλά νομίζω θα το αγαπήσετε και για άλλα οικογενειακά τραπεζώματα.

Δείτε τη συνταγή του σεφ που είχε την καλή διάθεση να μοιραστεί με την Miss tasty

Xoirinh-thgania-tou-Manwlh-4

Διαδικασία
1

Σοτάρουμε αρχικά το κρέας

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κομμάτια του χοιρινού μέχρι να πάρουν χρώμα

2

Προσθέτουμε κρεμμύδια και πιπεριές

Έπειτα ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν χρώμα

Xoirinh-thgania-tou-Manwlh-2

3

Ολοκληρώνουμε το φαγητό μας

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά

 

Συμπληρώνουμε το νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει , και ρίχνουμε τους κύβους κεφαλογραβιέρας ανακατεύοντας ελαφρά

Xoirinh-thgania-tou-Manwlh-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: