Ένα πραγματικά υπέροχο φαγάκι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ άρεσε σε όλους μας! Η γλυκά της μελιτζάνας δένει ιδανικά με τα ζυμαρικά φλωμάρια που έχουν μια ιδιαίτερη γεύση και η τριμμένη φέτα απογειώνει πραγματικά το πιάτο. Όταν θα είναι καλοκαιράκι νομίζω θα έχει μια ακόμα μεγαλύτερη νοστιμιά μιας μια τα λαχανικά θα είναι την καλοκαιρινή νοστιμιά…

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Flwmaria-melitzana-feta-ntomatinia-9

Διαδικασία
1

Ξεκινάμε με τις μελιτζάνες

Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες από την εξωτερική τους φλούδα. Τις κόβουμε σε κυβάκια. Ψιλοκόβουμε και το κρεμμύδι. Στην κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά πρώτα τις μελιτζάνες. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο αν δούμε ότι το έχουν απορροφήσει όλο οι μελιτζάνες μας. Αλατοπιπερώνουμε ταυτόχρονα. Αφού σοταριστούν καλά οι μελιτζάνες μας ρίχνουμε και το κρεμμύδι να σοταριστεί και αυτό. Προσθέτουμε και τα ντοματίνια.

Flwmaria-melitzana-feta-ntomatinia-3

2

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά

Μετά τα ντοματίνια προσθέτουμε το νερό και τον κύβο. Μόλις πάρει βράση το νερό ρίχνουμε τα φλωμάρια μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας. Μετά από 7 λεπτά περίπου το φαγητό μας έχει βράσει και προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη αλλά και το κουταλάκι με το βούτυρο για να δέσει το φαγητό μας.

3

Σερβίρουμε

Σερβίρουμε με μπόλικη φέτα τριμμένη με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και φρεσκοτριμμένο  πιπέρι.

Flwmaria-melitzana-feta-ntomatinia-4

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: