Τα δοκίμασε ο γιος μου αυτά τα κεφτεδάκια και ξετρελάθηκε, έχω να σας πω! Το άρωμα του τζίντζερ είναι υπέροχο και δένει απόλυτα με το ξύσμα λεμονιού. Διατηρούνται ζουμερά γιατί έχουν αρκετά λαχανικά μέσα τους. Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε και νομίζω θα τα απολαύετε και εσείς όπως εμείς…

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Keftedakia-kalampoki-ginger-2

Διαδικασία
1

Αρχικά ετοιμάζουμε τα υλικά

Στην αρχή κόβουμε τα λαχανικά μας και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστούμε. Μουλιάζουμε το ψωμί και το στύβουμε καλά.

Keftedakia-kalampoki-ginger-4

2

Ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά. Με καθαρά χέρια ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα αρκετή ώρα, τουλάχιστον 5 λεπτά. Όση ώρα ανακατεύουμε τα υλικά ρίχνουμε και λίγο νεράκι. Το νερό θα κάνει τα κεφτεδάκια μας πιο αφράτα.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο μίση ωρίτσα.

Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας , σχετικά μικρά.

3

Τηγανίζουμε

Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν τα κεφτεδάκια μας, χωρίς να τα αλευρώσουμε.

Βάζουμε  χαρτί σε ένα πιάτο ώστε όταν τα βγάζουμε να φεύγει το περιττό λάδι.

Απολαμβάνουμε κυρίως ζεστά , με πατατούλες τηγανιτές!

Keftedakia-kalampoki-ginger-5

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: