Διαδικασία
1

Κόβουμε το κέικ σοκολάτας

Κόβουμε το κέικ σοκολάτας σε φέτες, πάχους 1 εκατοστού περίπου, και με τη βοήθεια του χαρτονιού (ή και χωρίς αυτό) κόβουμε τις φέτες σε τρίγωνο σχήμα.

Με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα ( ή και χρωματισμένη αν θέλουμε) κάνουμε το στολισμό του δέντρου και τον ολοκληρώνουμε με τα καραμελάκια μας.

2

Διακοσμήσουμε το δεντράκι μας

Αντί για λιωμένη λευκή σοκολάτα μπορούμε να διακοσμήσουμε το δεντράκι μας με royal icing (75γραμμάρια ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία ψυγείου, 450-500 γραμμάρια ζάχαρη άχνη και 2-3 σταγόνες λεμονιού. Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για 10 λεπτά)

Στη βάση του τριγώνου βάζουμε ή πουράκια σοκολάτας ή γλειφιτζούρια ή χάρτινα καλαμάκια.

Keik-atomika-dentrakia-Xristougennwn-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: