Εδώ δοκίμασα τη συνταγή της Μαρίας Πρασσά. Η Μαρία Πρασσά είναι αρχιτέκτονας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Δημιούργησε το https://breadandtea.com το οποίο αγαπώ και συμβουλεύομαι. Το κεκάκι αυτό όταν το ετοιμάσετε θα σας εκπλήξει με το συνδυασμό της σοκολάτας και του δεντρολίβανου. Εμείς στο σπίτι το λατρέψαμε και το ίδιο νομίζω θα συμβεί και σε σας!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Προθερμάνετε το φούρνο

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και λαδώστε ένα στρόγγυλο ταψί διαμέτρου 25 εκατοστών. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά. Προσθέστε το λάδι, το γάλα και το δενδρολίβανο και ανακατέψτε με ένα σύρμα. Ρίξτε τα υγρά υλικά στα στερεά και ανακατέψτε με ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα μέχρι να ενωθούν. Προσθέστε και τα κομματάκια της σοκολάτας, ανακατέψτε πάλι και αδειάστε το μίγμα στο ταψί. Ψήστε για 40 λεπτά μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή από το κέντρο του κέικ.

Keik-me-elaiolado-sokolata-kai-fresko-dentrolivano-2 Keik-me-elaiolado-sokolata-kai-fresko-dentrolivano-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: