Ένα απίστευτο κέικ!

Το παντζάρι είναι ωμό και τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Νομίζω θα σας αρέσει πολύ και είναι θρεπτικό. Δοκιμάστε το και περιμένω να γίνει το αγαπημένο όχι μόνο το δικό σας αλλά και των παιδιών σας…

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τα στερεά υλικά

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τα μυρωδικά, τις σταφίδες, το καρότο που έχουμε τρίψει στον χοντρό τρίφτη, το παντζάρι που επίσης τρίψαμε στον χοντρό τρίφτη και τους τριμμένους ξηρούς καρπούς.

Τα ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα.

Cake-pantzariou-me-karoto-foyntoukia-stafides-1

2

Ετοιμάζουμε τη ζύμη

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο.

3

Ολοκληρώνουμε το κέικ

Ρίχνουμε τα στερεά υλικά στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό. Ρίχνουμε τη ζύμη σε  βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.

4

Ψήνουμε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.

Cake-pantzariou-me-karoto-foyntoukia-stafides-1

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: