Aπίστευτα κεκάκια! Αντί για ξινόγαλο εγώ έβαλα γάλα και αντί για τη sour cream έβαλα 120 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό. Σταγόνες από τις σοκολάτες δεν είχα, όποτε ψιλόκοψα με το μαχαίρι από τις πλάκες σοκολάτες που έχουμε την ποσότητα που λέει η συνταγή (άλλωστε προτιμώ να έχω διαφορετικού μεγέθους κομμάτια σοκολάτας μέσα στο κεκάκι). Ψήσιμο ίσως ένα πεντάλεπτο παραπάνω. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε!

Η συνταγή που δοκίμασα είναι της Pamela Clark και τη βρήκα στο βιβλίο Muffins. The Australian Women’s Weekly.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Διαδικασία

Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ετοιμάζουμε μια θήκη για 12 κεκάκια Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και όλα τα υγρά σε ένα άλλο. Ενώνουμε τα δύο μείγματα. Ρίχνουμε το μείγμα στις θήκες και ψήνουμε για 25 λεπτά.

Muffins-fudge-triplis-sokolatas-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: