Διαδικασία
1

Βράζουμε τα υλικά μας

Σε μια βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε τα ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια, τη ζάχαρη  και τις φράουλες κομμένες σε κομμάτια.

Μόλις πάρει μία βράση, με το μπλέντερ χειρός, αλέθουμε καλά και αφήνουμε να συνεχιστεί ο βρασμός.

2

Τοποθετούμε τη μαρμελάδα σε βαζάκια

Ξαφρίζουμε πάντα πολύ καλά. Προσθέτουμε την κανέλα και τη μέντα.

Σε μισή ωρίτσα, περίπου, που σχεδόν έχει δέσει η μαρμελάδα μας, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι.

Τοποθετούμε τη μαρμελάδα σε βαζάκια και ενδιάμεσα ρίχνουμε λίγη λίγη την κουβερτούρα  σε στρώσεις…

Marmelada-me-fraoules-aktinidia-kai-kouvertoura-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: